Idea-speaker
Livskvalitet

Lun overnatning i det fri - i vinterhalvåret

For at øge vore muligheder for at færdes i naturen igennem hele året foreslår jeg at vi etablerer en række shelters/hytter til overnatning - også i vinterhalvåret.
I vores familie færdes (cykler, ror, skøjter og står på ski) vi i naturen, men for pokker hvor er vi alene derude fra oktober til marts. Jeg kunne godt tænke mig at se flere familier gøre det samme, da det bringer naturen ind under huden på vore børn, vi bliver sundere og vi kommer til at føle samhørighed med naturen - og passer derfor på den.

Jeg tænker at med mulighed for at overnatte i shelters/hytter som kunne opvarmes, kunne flere familier komme til at opdage det fantastiske i at tage ud - også om vinteren.

Jeg tænker at vi kunne udviklede en tilbygningsforanstaltning med brændeovn til eksisterende shelters. Gamle lader, skure, ledvogterhuse mv. kunne bygges op til små hytter med opvarmning. Konkret er der på "Den skæve bane" nogle ledvogterhuse som kunne laves til, og jeg kender flere velegnede lokaliteter.

Kommentarer (1)

12.01.2014 : Perez

Mulighetene er mange ...!I bunn og grunn ville jeg anbefalt Dyreparkens eget hotel, Noas Ark de har alt foeturn basseng ...!Ellers er det hytter og ferieleiligheter like i ne6rheten, en kort kjf8retur til Hamresanden Camping.Vi har faktisk ogse5 tenkt oss til Dyreparken i Pinsen ...!klem


Der er lukket for kommentarer