Idea-speaker
Innovation

Når det går galt - Udvikling af stadardiseret skilt med koordinater og angivelse af redningsvej

Så gik det galt! Du ligger på den gule rute, på naturstien, i MTB sporet eller ved shelterpladsen et sted. Hvor er nærmeste redningsvej? Har du en adresse spørger de på 112.
Hvis vi havde et nationalt standardskilt som sad på markeringspælene som er alle steder, kunne man hurtige få hjælpen frem ved at oplyse koordinater eller flytte sig ud til nærmeste redningsvej. Alternativt bare en ide til lokal videreførelse med en eller anden angivelse af nærmeste redningsvej.
Ideen er opstået under kørsel på de meget snoede MTB ruter hvor man som ny bruger hurtigt mister orienteringen. MTB er blevet en kæmpeaktivitet og det har givet mange nye skovgæster, som ikke er "friluftsskolet" og typisk ikke har førstehjælpsgrej med.

Kommentarer (1)

12.11.2013 : Melanie

4 DOFmedlemmer mf8dtes d. 21.5 og fik sat kasserne op, samt rraeepret en re6kke defekte kasser. Der udeste5r stadig at tilse en re6kke kasser og gruppen mf8des derfor snart igen.d8nsker du at deltage eller at blive holdt orienteret om kommende aktiviteter i redekassegruppen i d8kologiens Have se5 kontakt Arne Hf8jgaard pe5


Der er lukket for kommentarer