Idea-speaker
Livskvalitet

Projekt fællesridning

Jeg bor i Nordsjælland på en gård med 15 hektar jord til. Jeg har heste, som stort set alle naboerne i nærheden også har. Vi bor i det område som er påtænkt til at blive udlagt som naturreservat.

Jeg har sammen med en del af mine naboer talt om at lave nogle sammenhængende ridestier som vores egne børn , naboer, turister og ryttere i al almindelighed kan benytte til at få en smuk og sikker rideoplevelse. Ideen er at koble vores jorder sammen i et sti system som forbinder os og de omkringliggende skove med hinanden. Det er vores oplevelse at ridning i naturen kunne få en ekstra kolorit ved at rytterne kunne undgå at skulle ride så meget på vej og ved at man feks kunne ride længere ture evt med overnatninger. Vores plan er at lave små telt pladser i forbindelse med stierne, hvor der er mulighed for at kunne stille sin hest på en lille fold om natten.

i forhold til turisme er det planen at man kan leje X antal heste hos de af os der har heste til dette.

Jette Jønsson. Jettesrideskole

Kommentarer (1)

15.02.2013 : Anonym

Jeg er enig - og jeg lægger gerne jord til dette projekt. Det var jo det, der var ideen med nationalparken, som mange lodsejere ikke vil have.


Der er lukket for kommentarer