Idea-speaker
Vejforskning

Vejforskning

VEJFORSKNING er et Aarhus-baseret projekt, der tilbyder almindelige borgere et udendørs mødested og frirum, hvor der normalt ikke er et; På vejen. Ved at afspærre kortere vejstrækninger over en weekend, får børn, voksne og ældre mulighed for at få en social frilufts-opleve med deres naboer. Projektet har de sidste to år vist os, at både den sociale og den fysiske aktivitet øges kraftigt og at borgere pludselig finder værdi og muligheder når samværet udenfor faciliteres.
Vi har den nødvendige erfaring med både de kommunikative, de praktiske og de juridiske aspekter når det gælder offentlige vejarealer. Desuden råder vi over alt nødvendigt udstyr, både til afspærring og fysisk aktivering af borgerne. Til gengæld har projektet nu kørt så længe at vores goodwill bland de frivillige er ved at slippe op.
Så... PROJEKTET SKABER VÆRDI, SET-UP'ET ER KLAR... men VI MANGLER MIDLER TIL DRIFT OG VIDEREUDVIKLING.
For flere oplysninger:
facebook => Vejforskning

Venlig hilsen fra TEAM VEJ

René Heebøll Clausen - NY KOMMUNE - Afd. for Vejforskning

Kommentarer (2)

01.03.2013 : René Heebøll Clausen

Og dette projekt kan jo opskaleres til alle villaområder og forstæder i landet! ALLE. Dvs. 75% af alle borgere i landet. På nul-komma-dut og for meget få kroner.
Hvis vi realiserer bare 10% af det samarbejds-potentiale der er i lokalbefolkningerne, så kan vi aflaste vores kommuner BIG time. Lad os mødes på vejen og finde ud af hvordan!


25.10.2013 : Tomomi

Thanks for making a seificpc post about this! I know I have been negligent in doing so. It wasn't out of lack of support, but rather lack of time to gather my thoughts. I was planning on attending our local party, but I did not have child care nearby. I really did not want to take my little one to a crowd of folks. I trust that 99% of the folks are wonderful, but it only takes one and there are talks of lefty whackos infiltrating the crowd because they can't stand it when other people exercise their Constitutional freedoms. Jerks.


Der er lukket for kommentarer