Idea-speaker
Lær i naturen
Ældre og ikke specielt mobile ud i naturen, også om natten!

Ældre og ikke specielt mobile ud i naturen, også om natten!

Undertegnede er 60 år og på efterløn, og har en lille hund.

Jeg har i mange år meget gerne ville campere i naturen, specielt i områder hvor man kan opservere krondyr m.v., og har installeret et Tagtelt på en lille trailer, hvor jeg kan ligge i skjul og opservere, og sove med min lille hund i snor naturligvis.

Alt under primitive forhold, dog har jeg min campingstol og spritblus til kaffe og primitiv madlavning, som man nu engang bruger som spejder o.lign.

Dette ville være muligt hvis jeg kunne cykle rundt med et telt, men det er jeg afskåret fra, da jeg hverken har udstyret, eller kondien til at komme bredere rundt på denne facon.

Forslaget går ud på, at skovstyrelsen mv., laver eller tillader at man i områder, hvor det er muligt, tillader, eller på opfordring giver tilladelse til ophold i naturen, til ældre og personer der ikke er specielt mobile, det være sig enkeltvis eller i grupper.

Toilet er ikke nødvendigt, men kunne evt. tillades toiletbesøg via en spade.

Kommentarer (1)

17.12.2013 : Geronimo

woow ..vilken te5rta:)Den se5g himla god ut den skulle jag nog ge4rna vilja smaka pe5:) ge5r det att sikkca en bit via ne4tet? he4r har vi just nu stre5lande sol se5 snart skall jag ge mig ive4g ut :)kram


Der er lukket for kommentarer