Idea-speaker
Tæt på alle

Hvem taler privathaven og byens grønne områder sag?

P.t. privathaven/ingen og byens grønne områder/tildels friluftsrådet.

Til sammenligning har naturen en række fortalere: Danmarks Naturfrednings forening, tidligere Naturrådet og Naturstyrelsenljøministeriet

Dette på trods af at haven og grønne områder er danskernes vigtigste udendørs rum.

Tidligere formanden for Naturrådet, Peder Agger har tidligere skønnet, at danskerne tilsammen tilbringer op mod 300 milioner timer om året i haven. Hvilket er næsten dobbelt så lang tid, som vi bruger i skoven.

Haven og byens grønne områder er vigtige, da langt de fleste danskere henter deres væsentligste naturoplevelser og basale økologiske lærdom her. Haven og byens
friarealer fungerer pædagogiske værksteder, det er her at økologien og miljøforståelsen konkretiseres og at mennesket samspil med naturen opleves og forstås bedst.

Hvordan sikres og sættes havekulturen på landkortet??

Kim Tang , landskabsarkitekt og fagkonsulent Danske Anlægsgartnere

Kommentarer (2)

23.10.2013 : Katerina

Hej Fie Jeg synes det er flot gjort at du giver dem ve6k, og jeg synes du skal ve6lge den som du synes fortjener dem mest. Grunden til at jeg mega godt kunne te6nke mig at eje de exeotsinns kommer her. For ca. 2 e5r siden blev jeg ke6rester med en dejlig dreng som jeg stadig er sammen med i dag. Jeg havde lysebrunt he5r ( min naturlige he5rfarve ) dengang, og relativt lang he5r. Kort efter vi blev ke6rester fik jeg farvet mit he5r rf8dt, hvilket var en stor fejltagelse! Jeg var ikke tilfreds med det he5r. Kort efter en aften sov jeg sammen med et par veninder, vi le5 og se5 film og faldt se5 i sf8vn. Ne6ste morgen da jeg ve5gnede og gik ud for at rede mit he5r, var der endt et stort tyggegummi i he5ret ved nakken. jeg prf8vede alt hvad jeg kunne og fe5 det ud, men det var sve6rt. Jeg blev nf8dttil at tage til frisf8ren som se5 heller ikke kunne fe5 det ud, og istedet klippede mig korthe5ret Det er rigtig nederen fordi mit he5r det vokser virkelig langsom, og det er aldrig blevet ligese5 langt som det var dengang. Nu har jeg endelig fe5et min lysebrune he5rfarve tilbage, efter at have fe5et det farvet hos frisf8ren et hav af gange, men mit he5r er stadigve6k ikke langt Det er e6rligt eftersom min ke6reste er meget til piger med langt he5r, og jeg ville f8nske han kunne se mig med lige se5 flot he5r som jeg havde dengang. Nu efter jeg har brugt se5 mange penge pe5 alle de farvninger, har jeg nok desve6rre heller ikke re5d til nogle gode exeotsinns. Jeg he5ber selvff8lgelig at jeg bliver den heldige vinder, men hvis ikke se5 he5ber jeg det virkelig er en der fortjener dem som vinder!He5ber pe5 det, knus!


12.11.2013 : Jaap

Hey, jeg synes det er en god ide og nogle fine skitser, kan bedst lide den med frf8en fordi han har den i he5nden og der er en ne6rhed som ikke er ne5r han kggeir op over bordet (selvom de skitser ogse5 er fede) kan bare meget godt lide at han er se5 te6t pe5 frf8en fordi pe5 mig virker det som om han er mere optaget af den af samme grund, eller man kan forestille sig at han skal til at ne6rstudere den.du skal ogse5 lige have credit for dine andre billeder ! de er fucking nice og du er virkelig virkelig dygtig !


Der er lukket for kommentarer