Idea-speaker
Iværksætteri
Folkegrillen - i kamp mod engangsgrillen

Folkegrillen - i kamp mod engangsgrillen

Vi elsker at grille i Danmark!
Folkegrillen tilbyder en sikker, bæredygtig og innovativ mulighed for denne sociale friluftsaktivitet.
Folkegrillen er en brugerbetalt grill opstillet i offentlige parkanlæg, på campingpladser m.m. Ved at sende en SMS (til 20-30 kr.) kan man tænde grillen. Grillen er tændt i omkring 20 min. og slukker automatisk. Grillen kan benytte el eller gas.
Maden tilberedes på en varmeplade monteret på et skellet. Varmepladen er løftet op til optimal anvendelseshøjde. Grillen har en forvarmer funktion, der dræber bakterier forud for anvendelsen. Varmepladen er rykket ind mod midten af konstruktionen, således at små børn ikke nemt kan komme til at røre ved den varme del – og så er der ingen åben ild!
Folkegrillen kan erstatte engangsgrillen i kraft af sin brugervenlighed. Blot uden brandfare og problemerne med affaldsdeponering af alubakker der bliver efterladt i parkerne, til skade for miljøet og borgerne.

DHP Group - Jens Christian Demant

Kommentarer (5)

21.11.2013 : Jakob Ove Madsen

Hvorfor er dette koncept ikke blevet tænkt på før?!? Det er jo indlysende og ret genialt. For ikke at glemme, bæredygtigt. Tror de fleste har set en eller flere engangsgrill efterladt i naturen og det er jo ikke optimalt.
Håber det bliver til noget og at jeg personligt kan få fornøjelsen af at bruge dem.


21.11.2013 : Lene Hansen

Det er da en super idé - godt tænkt .-D


23.11.2013 : Anonym

Fuldstændig fantastisk idé. Både miljøvenligt og brugervenligt! Jeg håber den her grill kommer i produktion - vi vil gøre vores grønne områder en stor tjeneste!


04.12.2013 : Anonym

Det geniale her ligger især i at engangsgrillen er et miljømæssigt svineri:
Der er et kæmpe energiforbrug i forbindelse med produktionen af de alubakker som engangsgrillen består af. For hvert kilo alu der udvindes produceres 85 kilo affald (har jeg hørt). Derudover efterlades alu som slagger ved forbrænding.
Norge er igang med en kæmpe indsats mod engangsgrillen. Danmark bør gøre det samme.


11.01.2014 : Beyza

Skf6nt att hf6ra av er igen. He4r har varit ve4rmebf6lja med f6ver 30 grader varmt. Nu bf6rjar det bli lite svarlae. Gunnar, ke4nner du igen dig fre5n ne4r du var pe5 Disney World 1991? Glf6m inte att besf6ka nf6jescentrum de4r man besf6ker olika le4nder. Har glf6mt bort vad det heter.Skf6nt att fe5 se att ni verkar me5 bra allihop!Solveig


Der er lukket for kommentarer