Idea-speaker
Iværksætteri
Bund til Mund

Bund til Mund

Undervandsfestivalen Bund til Mund er et innovativt og visionært bud på at skabe vækst og aktivitet med udgangspunkt i naturen.
Festivalen sætter fokus på bæredygtighed. Maden kommer fra den lokale natur – både over og under vandet, eller fra lokale fødevareproducenter, og deltagerne er med hele vejen. Festivalen byder på både undervandsjagt teknik, naturformidling og besøg hos lokale fødevareproducenter.
Deltagerne bliver klogere på naturen og på et områdes oplevelsesmuligheder. De oplever fællesskab og får en oplevelse af at lære i naturen. Uv-jagt er unikt, det er på samme tid både afstressende og action - en kilde til psykisk sundhed og livskvalitet.
Bund til Mund afholdes på Ærø i sommeren 2014, med et tværgående lokalt samarbejde. Det er ikke bare en festival, det er også et udviklingsrum for nye oplevelsesprodukter, som efterfølgende kan kapitaliseres lokale turist- og oplevelseserhverv.
Vi håber på støtte fra Idestorm og deler gerne ud af vores erfaringer efterfølgende.

Kommentarer (2)

13.09.2013 : Nina

Fantastisk passion, drive og iderigdom - fik skabt værdi i hele kæden. Støttet af turister som lokalbefolkning som entusiaster! Og skabt synlighed og sammenhørighed i projektet.


22.09.2013 : Kristin Espedal

Det er en fantastisk ide, at få mere fokus på hvad vi kan 'jage' og spise fra havet. Meget gerne suppleret med alt det som vi kan 'plukke' i havet af skalddyr, tang, mv. og hvordan vi gør det til lækre retter. HVornår skal det være for så kommer jeg med en masse spejderne, som gerne vil være med i formidling til andre unge. Vi har før lavet røget sild på bornholm, flået og tilberedt rådyr, fasaner, og elsker at tilberede mad vi fanger eller finder i naturen. VI vil gerne være med til at lave nye oplevelsesprodukter, som Ærø senere kan bruge til unge, familier eller andre.


Der er lukket for kommentarer