Idea-speaker
Tæt på alle

Pausefold til rideture i Hedeland

Vestskoven har for nogle år siden fået etableret en pausefold, som kan benyttes af ryttere på langtur. Hvorfor ikke gøre det samme i Hedeland?

Hedeland benyttes af ryttere fra et stort opland, og mange har et stykke vej derhen. Derfor bliver turene hurtigt så lange, at hest og rytter får brug for en pause. Så en indhegning, der kunne bruges til at lukke hestene ind i mens der var pause, konstrueret så man også kunne tøjre sin hest på yderkanten, kunne skabe grundlag for naturoplevelser for både ryttere og de mange, der nyder synet af heste i naturen. Det må prismæssigt være sammenligneligt med de motionsredskaber, der er stillet op til glæde for løbere, og læg dertil et skilt med ordensregler og evt. en affaldsspand.

Det ville hænge godt sammen med Høje Taastrups kommunes planer om at skabe forbindelse mellem kommunens naturområder - hvis de altså omfatter at heste og ryttere skal have adgang på lige kår med cyklister, mountainbikes og vandrere?

Kommentarer (2)

10.01.2014 : Andrzej

De 2 piger bag Swan hedder: Sabine Boye Kass og Janne Eskildsen. Super lc3a6kre gaver fra spsonor. Opfylder bestemt betingelserne og deltager mere end glc3a6deligt. Det er skc3b8nne jakker begge to. Uldjakken er en mangelvare til mig, som er blevet mere forfrossen de senere c3a5r. Pailletjakken uhmm et flot supplement til min c3b8vrige garderobe, :-)


11.01.2014 : Carlos

Le6kker le6kker le6kker konkurrence!Har ve6ret dybt felsrekot i uldjakken se5 le6nge, har desve6rre ikke pengene, se5 krydser alt der kan krydses for at jeg kan blive den heldige!Svaret er: Sabine Boye Kass & Jane Eskildsen.Der er ikke noget spf8rgsme5l, hvis jeg vandt, skulle jeg helt klart have den uldne skf8nne jakke i medium! :-)Gle6delig jul altse5!


Der er lukket for kommentarer