Idea-speaker
Tæt på alle

Ny App "Entertained by Nature" få et bedre friluftsliv, en bedre livskvalitet, få motion og masser af viden

"Entertained by Nature"
App, der med udgangspunkt i brugerens livsstil og nærområde, guider dig frem til foretrukne oplevelser og aktivitet i naturen.
Opret som bruger, oplys hvor du bor (by/gade/land) Har du/I børn, er du dårligt gående, handikappet eller helt vild med at cykle og køre på mountain bike, måske holder du af at ride? Hvad kan du/I lide at opleve, hvad kunne du tænke dig at lære om og i naturen; dyr, madvare, skovdrift, landbrug, dambrug, fiskeri, aktivitetsture, forhindringsbaner, skating, op med dragen, ud med kikkerten, op i træerne. Hvordan er du aktiv; orienteringsløb, på gå ben, på cykel, i kørestol. Når brugerfladen er helt udfyldt, på personligt/familie niveau, sikre Appén du betjenes 100% målrettet, ud fra det du/I kan lide eller gerne vil opleve; alene, med familie eller sammen med andre der har samme livstil og interesser, med eller uden App- eller naturguide. Aktivitetskalenderen husker dig og dine venner på Jeres aftale og mødested. Få nyhedsbrev.

Kommentarer (1)

08.01.2014 : Cansin

Hej Fie!Jeg har tidligere skeevrt en mail til dig om du ville svare pe5 nogle blogger spf8rgsme5l, ved ikke om det er fordi du ikke har fe5et den. Men har hvertifald ikke fe5et noget svar.(-: Ville bare lige hf8re om du ville?(-:Kh Sigrid


Der er lukket for kommentarer