Idea-speaker
Livskvalitet

Mødregruppe-ruter

Idéen går ud på, at etablere (markere allerede eksisterende) brede ruter i det fri, som er velegnede til barnevogne og størrere grupper.
Målgruppen skulle især være mødregrupper, der mødes flere gange under barslen, og som således kunne have lettere ved at komme ud i naturen med deres helt små børn, og på den måde allerede her grundlægge en god vane med at komme ud.

Ruterne kunne starte i byen, og lede gruppen gennem forskellige naturområder, måske forbi en legeplads, eller vandhul med ænder, som de senere hen kan samles ved, når børnene bliver størrere.

Den første gang gruppen samles, kunne man måske tilbyde dem, at en naturvejler gik med, eller sundhedsplejersken kunne gå med rundt og snakke om bevægelse.

Kommentarer (2)

22.10.2013 : Sindy

I don't think we'll ever make it to CM for skiing but I love rindeag your trip reports inspires me to take the kids out rather than just stay at home


13.12.2013 : Rosangela

Lige pre6cis de to jakker ste5r pe5 min f8nskeseddel til Hr. ke6reste i e5r :-)Krydser alt hvad jeg i he5b om at jeg blvier den heldige!!! Se5 er det bare lige om jeg kan ve6lge hvilken af dem jeg f8nsker mest, hvis heldet er med mig ;-)Skf8n konkurrence sf8de :-)Btw. de to sf8de piger hedder Sabine Boye Kaas og Janne Eskildsen


Der er lukket for kommentarer