Idea-speaker
Tæt på alle

Natur og frisk luft.

Jeg kan forsøge at beskrive, hvordan jeg bedst stresser af og skaber overskud til at være der 100% for min familie.
Jeg er del i et konsortie i en skov på fyn. Når jeg en morgen sætter mig ud i skoven, er der totalt ro. Ingen vind, ingen trafik og alle andre sover. Sidder jeg stille, får jeg utallige oplevelser. Det vigtigste er næsten tiden til at tænke i ro og mag. Jeg får tænkt over tilværelsen og planlægger fremtiden.
Afluttes min tur til skoven med et ophold i den primitive jagthytte, forstærkes denne fornemmelse. Kammerater mødes og deler oplevelser. Det at kunne snakke med ligesindede er ligeledes en stor fornøjelse
Foreslår at benytte vores statsskove her i landet til kurser og udflugter med naturen på agendaen. Vildtkonsulenter kunne fortælle om skoven og vildtet omkring bålet og overnatning i opsatte bivuakker kunne maksimere følelsen af at være ude i det fri.
Synliggørelse via turist information ville være med til at sælge Danmark til friluftsfolket i udlandet.

Kommentarer (2)

09.01.2014 : Kazushige

Jeg er gc3a5et forbi butikken i Lc3a6derstrc3a6de en mioliln gange, men havde aldrig vc3a6ret derinde, fc3b8r jeg lc3a6ste dit indlc3a6g fra forleden dag. I lc3b8rdags var jeg forbi butikken og nu har jeg forelsket mig i det fineste armbc3a5nd, som jeg bare mc3a5 eje. Tak for en inspirerende blog.


10.01.2014 : Gurpreet

Dit indle6g er meget motiverende! Nu dyrekr jeg selv motion 5 gange om ugen, da jeg er pe5 slankekur. Og at le6se om se5dan et indle6g er da bare bonus og som sagt motiverende


Der er lukket for kommentarer