Idea-speaker
Aktiv borger

Åben op for rytterne i de private skove, randzoner og på markstierne

Nu må det være rytternes tur! Vi skal have åbnet op for de private skove, randzoner og markveje, således at rytterne kan færdes på lige fod med andre brugergrupper.
Denne ide lever netop op til kravene om en ide, som dels skaber nye oplevelser, mere motion, mere engagement og måske endda bedre livskvalitet.
Åbner man naturen op for rytterne, vil man se en heste turisme blomstre, som er til gavn for både lokalbefolkning og turister. Jeg ser for mig at flere vil tilbyde naturridning, handicapridning, hotelovernatning med hest og sommerlejr tilbud.
Dette vil øge ridningens bidrag til BNP og oven i hatten skabe flere arbejdspladser. Så alt i alt... en ide der har det hele. Hvad venter vi på?

Kommentarer (3)

26.08.2013 : Maria

Jeg er så enig!
Jeg har boet på Lolland de sidste 4 år, men er nu ved at flytte til Jylland til et skønt rideterræn hvor ridestierne bugter sig i kæmpemæssigt antal udenfor den stald jeg skal ha min hest i.

I Jylland er der så utrolig meget skønt rideterræn, og også i Nordsjælland og de fleste steder omkring København er der dét.
Der findes mange rekreative områder med plads til både cyklister, gående og ridende.

Men på Lolland findes der stort set intet, og det er så galt så jeg efter 4 år ikke orker at bo her mere for jeg elsker dejlige naturoplevelser med min hest og det får man bare ikke på Lolland.

Der er et par enkelte skove som har lukket op for at man kan købe skovkort men ellers rider man på veje og i rabatter om og om igen, hvor billister kører i vanvittig fart forbi én...
Og hvor er det synd, der findes smuk natur på Lolland, men man mangler lange dejlige ridestier og områder hvor alle motionsgrupper kan færdes..

Forskellige godser og skove kunne omkranses af stier for alle grupper og føre hen til et andet gods og en anden skov med flere stier. og der kunne være bænke og picnicpladser så alle kunne ha en en dejlig dag med at se diverse seværdigheder.

Vi burde dyrke den slags områder overalt i vores land og ikke kun nogen steder, for det er så sundt for os alle sammen med fri natur og steder at opholde sig ude.

Og jeg ville gerne betale for et skovkort hvis det gav mig et skønt rideområde.


26.08.2013 : Annette B. Løchte

Enig


27.08.2013 : Helene Waldhorn

Enig !
Få Svendborg Kommune med, så de mange dejlige ridestier i 'Faaborg-Midtfyn kommune, kan brunge ryttere hele vejen ned fra Midtfyn, over Svanning Bakker og til Svendborg, det ville give fantastiske muligheder - der er masser af privat skov, og strand der kan komem i spil :-)


Der er lukket for kommentarer