Idea-speaker
Tæt på alle

En three-top-walk gør naturen tilgængelig for alle

En three-top-walk man kan benytte som handicappet, ældre eller dårligt gående er en oplagt investering når vi snakker natur og tilgængelighed i Danmark. Meningen er at disse grupper skal have muligheden for en tur i træernes kroner, fordi det er vigtigt at naturen er tilgængelig for så stor en del af befolkningen som muligt. At give alle danskere en forståelse for naturen er fundamental, hvis vi skal bevare naturen. Forståelsen er ligeledes vigtigt hvis de forskellige brugere af naturen skal kunne give plads til forskellige interessser At se naturen fra oven gør oplevelsen større og mere nuanceret. Man kan udbygge ideen således at det bliver en forlystelse eller turistattraktion. Jeg ser også en mulighed for at bruge three-top-walk som en del af et teambuildingsarrangement, der med aktiviteter som klatring, rapelling og overnatning i højterne, vil være tilgængelig for en større (kunde) -gruppe.

Kommentarer (2)

08.01.2014 : Silvia

Jeg har for 1-2 uger siden, me5ttet skille mig af med mit pefrtkee he5r.Det var ca. 70 cm, glat, altid pe6nt at se pe5. Jeg ville gerne have permanente krf8ller, og have det slidte af.Normalt ved frisf8rer godt, at man skal klippe inden man begynder at permanente, for ellers bliver det slidte omre5de meget stf8rre. Jeg fandt se5 ud af, at min frisf8r, ikke er det man kalder god . Jeg vil aldrig nogensinde ud til hende igen.Da jeg havde fe5et krf8ller, se5 jeg de grimmeste krf8ller i verden. Det er bare bitte bitte sme5 bf8lger. VIRKELIG sme5 bf8lger Efter jeg havde fe5et curlerne ud, skulle mit noget se5 (nu) slidte he5r klippes. Jeg fik 30-40 cm af, og mit he5r er nu alt for kort. Jeg ville f8nske jeg kunne fe5 det tilbage, men det kommer til at tage RIGTIG lang tid Derfor ville jeg f8nske, at jeg kunne fe5 e6ren af, at modtage de her extensions, se5 jeg kan fe5 le6ngden tilbage. Mit he5r betyder alt for mig, og vil for alt i verden aldrig f8dele6gge det igen .


09.01.2014 : Andrew

Ai ai ai Gunnar, dette minner om ne5r jeg var lita og lbreeilloren min fikk bilbane av julenissen, he he Kjempestilig effekt du fikk frem av lang lukker her da, enormt bra!!


Der er lukket for kommentarer