Idea-speaker
Lær i naturen

Stenrev i Nibe Bredning

Tidligere tiders stenfiskeri har fjernet mange af stenene i Limfjorden. I projektet giver vi nogle af stenene tilbage til fjorden og designer et natur og dykkervenligt stenrev.
Resultatet vil være:
- Oplevelser under vandet med snorkel og dykkerudstyr
- Formidling af hvad der gør en ren fjord med god naturtilstand
- Stor biodiversitet på revet
- Større modstandsdygtighed mod iltsvind.

Således ligger projektet - ud over de friluftsmæssige oplevelser - også i tråd med Natura2000 direktiv og vandrammedirektivet.

Det vil være resultatet af et projekt vi gerne vil gennemføre i Nibe Bredning i nærheden af det gamle fiskerleje Klitgård. Besøgende vil samtidig kunne opleve det fantastiske fugleliv på strandengene i Nibe Bredning.

Landbruget vil gerne finde stenene, Aalborg Zoo vil gerne formidle, Fjordgruppen Nibe, amatørfiskerforeningen, DN, dykkere og fritids undervandsfotografer er også med i vores sammenslutning om projektet.

Kommentarer (2)

11.04.2013 : ole henrichsen

det lyder som en fantastisk god ide. Både med hensyn til forbedret vandmiljø, biodiversitet og formidlingsmuligheder.


12.01.2014 : Ismantoro

>Guapizimo: Ja jeg ville gerne anbefale den, ikke at det er den bdtese film jeg har set, men okay underholdende. Og helt sikkert sjov for dig da de jo er i Spanien hele tiden Simone: Tak ja, det gf8r jeg bestemt ogse5 ne5r vejret endelig er se5dan der Lullumut: Tak, jeg plejer at kf8be et par stykker hvert e5r. Synes de bliver se5 hurtigt slidt.. Jenaly enns: Thanks alot, its not really a vacation, I stay here for some month. But thanks Pernille: Ja det er dejligt endelig med lidt sommer og sol, som nu er ve6k og i stedet regn. Hmm..


Der er lukket for kommentarer