Idea-speaker
Tæt på alle

På hesteferie i Svanningebakker!

Det lyder skønt ikke?
Vi var en flok piger som undersøgte mulighederne for at tage hestene med på rideferie i de 75 km hestestier i Svanningebakker. Det var let at finde priserne for at få lov at ride i skovene men da vi jo alle kommer langvejsfra havde vi brug for steder at overnatte. Dette viste sig helt umuligt.

Derfor er min ide: at samle alle hø-hoteller fra området som tilbyder overnatning for hest og rytter i en let og overskuelig folder.

Dette vil give fantastiske muligheder for at dele dette fantastiske område med andre i Danmark. Det ville give:
- stor indtægt
- Fantastiske oplevelser i naturen
- Stor glæde for den enkelte og området.

Mvh Ditte Madsen

Kommentarer (5)

03.04.2013 : Annelise Bach Nielsen

Samme her - ikke en eneste oplysning om hvor der var P-Plads til hestetrailer eller B&B/shelter/høhotel, og jeg vil gerne til Svanninge og ride nogle dage.
Den nationale friluftspolitik må skabe rammerne for at udvikle hesteturismen i Danmark - bl.a. ved at give ryttere adgang til private skove på samme vilkår som cyklister - og gerne i forbindelse med et nationalt hestetegn (se forslag under Innovation). Hestene er mange i Danmark i dag og udgør et naturelement i sin egen ret, som der skal tages hensyn til og planlægges for som et stykke natur alle friluftsdyrkere kan glæde sig over at møde og som en (blød) traffikant på linje med cyklister og fodgængere.
På Lolland-Falster er vi på vej og Guldborgsund Kommunes udviklingspulje har givet 66.000 til udvikling af feriepakker til folk, der vil på ferie med deres hest. Se www.ferierytter.dk og www.riderutelolland-falster.dk


05.04.2013 : Anonym

Gå ind på www.islandshest.dk under natur - høhoteller... der er et par stykker i Svanninge Bakker.

Håber det hjælper :)


05.04.2013 : Ditte Madsen

Annelise : Dejligt med forståelse for sagen, det kan være at vi skal overveje at tage hesteferie på Lolland-Falster istedet :) Tak for de gode links!
Anonym: Tak for linket - den liste har jeg dog haft fundet før, som den eneste på nettet, der forsøger at samle hø-hoteller. Desværre bliver heste-ferien ikke særligt lang med 2 hø-hoteller :) Prøvede også at kontakte riderutefyn samt skovognaturstyrelsen uden held. Der findes ingen oversigt over området med fokus på heste-ferie.


05.04.2013 : Annelise Bach Nielsen

Ditte: har lige lagt links til ruterne, der rides på Rideferie Pakke 1, 21.-23. juni - se facebook 'Ferierytter' -


11.01.2014 : Jane

>Haha nej det havde jeg heller ikke ff8r min far felyttde pe5 landet men de er nu ret se5 sf8de og sjove at fodre lidt


Der er lukket for kommentarer