Idea-speaker
Livskvalitet
Vandreturismen langs Gudenåen.

Vandreturismen langs Gudenåen.

Vandreturismen langs Gudenåens Pramdragersti
Gudenåen er et fantastisk stykke natur, som ikke mange har fået øjnene op for.
Der kunne arrangeres vandreture langs Pramdragerstien for pensionister og andre naturinteresserede mennesker herunder gerne familier.

Det skulle være med start fra Silkeborg ( der går tog og bus der til) og så til en by eller campingplads på vejen til Randers.

Turene skal være arrangeret med pauser og guider som viser vej på turen, men også så man kommer ind i det historiske perspektiv f.eks geologien omkring Gudenåen og omkring pramkarlens liv på Pramdragerstien.

Man kunne lave opsamling undervejs på de små lokale steder og spise eller selv medbringe sin madpakke. Og når turen var slut kunne man med privat bus eller offentlig bus tage hjem, hvis nogen havde mod på længere ture kunne man arrangere overnatning på campingpladser eller andre små steder.

Der kunne også tiltrækkes udenlandske turister

Kommentarer (2)


23.10.2013 : Ahmed

Wauw. Fandt din blog ved et tilfe6lde (i forbindelse med denne give-away) og hvor er jeg glad for dette. Jeg er helt tsesot med det romantiske og idylliske landlige udtryk, og selvom jeg endnu har til gode at indrette mit eget hjem (hvilket forhe5bentlig sker inden for det kommende e5r!), har jeg mange tanker i hovedet! Kommer til en he6nge ved her, for der er godt spe6kket med inspiration. Hvis jeg bliver den heldige vinder, f8nsker jeg mig dugen ved navn "GreenGate Dug - Ivy Blue145x270" og viskestykkerne af navnet "GreenGate Viskestykke - Garden Check"Hilsen Cecilie :-)


Der er lukket for kommentarer