Idea-speaker
Livskvalitet

Friske børn hele dagen

Ideen er at man laver opsamling og aflæsningspladser til skolebørnene, et par kilometer fra skolerne, hvor forældre og bussen læsser børenene af og på, på pladserne er der cykler til de der vil cykle eller man kan gå hvis det er det man vil.
Alle de børn kan selvfølgelig ikke fra dag et af cykle eller gå de 2 km til eller fra skolen alene, så der kan bruges nogle ledige, måske dagpenge modtagere til at være hjælpere. Der skal i perioder bruges mange hjælpere men det kan også være en stor fordel og hjælp for de ledige at de kommer op og igang hver dag, forældre kan også hjælpe til. Både børn og de ledige vil får meget mere ud af dagen, der vil nok ryge et par kilo på nogle børn men sikkert også på de ledige som hjælper.
Ideen kan prøves af uden de store udgifter hvis børnene bruger deres egen cykel i et forsøgs projekt, eller det prøves af ved at alle går i forsøgs perioden, og pengene bruges til sikkerheds foranstaltninger der hvor børnende skal gå.

Kommentarer (1)

08.01.2014 : Emon

Fin, fint har sagt det ff8r men gode ting kan ikke sies for ofte DU ER FLINK!. Mange fine detaljer. Jeg kan tenke meg at det var mange nboalag som var stille i ge5r, for pe5 Frf8yland var det som en maurtue av folk:-)Kos deg i det som ser ut til e5 bli nok en nydelig dag. Jeg skal dra til dine trakter e5 hente ungene som er pe5 tante besf8k. Se5 tar vi en tur til Dalsnuten ff8r vi drar sf8rover igjen:-)


Der er lukket for kommentarer