Idea-speaker
Iværksætteri
En god start på en sundere livsstil.

En god start på en sundere livsstil.

Danske NOORD står bag Spirerne, som er trænings- og udstræknings-redskaber til motionister i det offentlige rum. Med spirerne åbnes der op
for en aktiv hverdag når det passer dig – naturen er åben for alle 24 timer i døgnet, man har dermed frihed til at tilrettelægge sin træning alt efter tid, lyst og evne.

Konceptet bygger på trænings-formen street workout, hvor man udelukkende bruger kroppens egenvægt som ballast, og dermed mindsker risikoen for overbelastninger. Opstillingen vil være et naturligt omdrejningspunkt for løbeturen, og gør det let at følge sundhedsstyrelsens anbefaling om 30 min. daglig træning. Spirernes organiske design er inspireret af naturens egne elementer og kan derfor let implementeres i alle urbane miljøer.

De alsidige træningsredskabers design sikrer minimal vedligeholdelse ved ikke at have nogen bevægelige dele, de skal derfor hverken smøres, pudses eller efterspændes.

Alle NOORD produkter produceres i DK for at støtte dansk erhvervsliv.

Kommentarer (5)

26.02.2013 : Steffen Svendsen

Nedenfor er det muligt at se en video af redskaberne i funktion, samt mit katalog som indeholder en beskrivelse af produktet.

Katalog:
http://issuu.com/noord_design/docs/noord_catalog?mode=window&backgroundColor=%231f1f1f

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=wWZ4jlAuwe4


26.02.2013 : Anonym

fed ide flot design,passer fint ind i naturen gode træningsmuligheder


26.02.2013 : Anonym

Super flotte redskaber som både er brugbare og indgår flot i naturen


26.02.2013 : BOS

God funktionalitet kombineret med et enkelt og organisk udtryk. Det er dansk design, når det er bedst!


26.02.2013 : thomas

Det ser super spændene ud, jeg har ikke meget erfaring med denne sport, men hvis der er disse dejlige redskaber så ville jeg nok overveje og prøve :-)


Der er lukket for kommentarer