Idea-speaker
Iværksætteri

Forældre og friluftsliv

Den bedste måde at få børn ud i naturen på - er at gå med dem!

Jeg har startet en blog, hvor jeg vil dele erfaringer, tanker og nyheder indenfor friluftsliv - fra et børneperspektiv. Ellere rettere sagt; et farperspektiv.

Jeg vil være konkret og gøre de ofte lidt abstrakte hensigtserklæringer og politikeres idéer mere brugbare - for dig der er forælder, arbejder med børn som eksempelvis pædagog/lærer eller lign.

Min idé er ikke i sig selv økonomisk vanskelig at realisere, men et startbeløb til projektet kunne skabe en gruppe, hvor man tager på udflugter sammen, rejser el. mødes i naturen.

Bedste hilsner Andreas - stifteraf Friluftsfar.dk

Kommentarer (2)

30.03.2013 : Prestige

De er ogse5 se5 fine. Jeg har ogse5 overvejet den oragne/pink udgave et par gange, men har indtil videre holdt mig i skindet.


26.10.2013 : Chairah

Frydet er sf8rme nogle fine sager hun sponsorerer hende Alice fra Mf8llege5rden. Dejligt at sidde og drf8mme og kigge pe5 alle de skumke sommersager. Jeg drf8mmer om viskestykkerne Ida Blue med de fine tern. De vil ve6re skf8nne i mit kf8kken. Og se5 er der dugene. Den der Cornelia Pale Blue er overde5dig ned alle blomsterne, men er det ikke lige netop se5dan det skal ve6re med et rigtigt sommerbord!Tak for chancen, Susi; og dejlig Grundlovsdag. Kate


Der er lukket for kommentarer