Idea-speaker
Aktiv borger
Bording MTB Four Cross bane (kontakt os og hør mere)

Bording MTB Four Cross bane (kontakt os og hør mere)

Hej Alle sammen.

Vi har fået denne super gode idé til Bording by for nogle år siden. Vi har kæmpet lige siden, og har endelig fået et ja fra kommunen efter tonsvis af oplæg, møder, stædighed, opbakning og hårdt arbejde. Vi mangler det endelige go, så vi er klar til at påbegynde anlægsfasen. Alt finansielt er på frivilligt basis, derfor kunne være meget behjælpeligt med hjælpende økonomisk hånd, til at sparke projektet ordentlig i gang.

I kan bl.a. læse om vores projekt på forsiden af Ikast Avis: http://aoib.dk/artikel/bording-f%C3%A5r-unik-mountainbike-bane
Vi har også et oplæg

Uddrag fra avisen:
Bording får unik mountainbike-bane
Til maj står to kilometer lang forhindringsbane klar ved arealet bag rideskolen og fodboldanlægget. Kuperet terræn, fantasifulde sving, store jordvolde med træstammer og bakker på op til ti meter. Cykelfolket i Bording og omegn kan se frem til fart, spænding og udfordringer, når byens kommende mountainbike-bane ser dagens lys i maj måned.

Christian Morgen Larsen og Jacob Thomsen

Kommentarer (19)

19.02.2013 : Anonym

Super idé. Det lyder som et brandgodt projekt. I virker meget klar og færdige. Er der arbejdspladser i det?


19.02.2013 : Jacob Thomsen

Hej Anonym.
Angående arbejds pladser har vi alle de arbejds pladser der kan være behov for ;-)
Så længe det er frivillig arbejds kraft som det har været endtil vider for alle de rare og venlige mennesker der har hjulpet til.. projektet er bygget op på hjælp, fællesskab og for at gøre noget for at at lille samfund som Bording ikke skal blive Kvalt og langt øde hen af en Motorvej.. dette projekt er et eksempel på et lille samfund som vil kæmpe for at forblive og komme på det landkortet og ikke forsvinde... så hvis du vil give en hjælpende hånd med og gøre noget for de unge mennesker og aktivites livet i Bording og Bording og omegen i alt helhed tager vi meget gerne i mod hjælp og frivillig arbejds kraft..

Med venlig hilsen
Jacob Thomsen


19.02.2013 : Christian Morgen Larsen

Hej Anonym.
Vi håber selvfølgelig også på, at man på sigt kan få en Klub/ forening op at stå, og afholde løb på banen, og derved få flere danskere til få øjnene op Bording, så vi ikke ender med at Bording ikke bare bliver en by, man kører forbi ude på motorvejen.
Motorvejen
Man håber selvfølgelig også på, at når motorvejen bliver færdiggjort til Silkeborg, at flere børnefamilier fra Silkeborgområdet ville flytte til Bording, da det vil være en del billigere, at bosætte sig i Bording og have 2 biler og pendle mellem Silkeborg og Bording. Derfor ser vi det også, som en fordel for Bording, at vi har en anden og alternativ fritidsaktivitet at tilbyde dem, der ikke ønsker de traditionelle fritidsaktiviteter som fodbold, håndbold badminton osv.
Forhåbentligt vil dette tiltag også være noget Bordings Virksomheder og butikker, ville kunne få noget ud af på sigt i form af løb og stævner, og ikke mindst gennem sponsorudvalg i form af nye ud fra kommende kontakter og samarbejdspartnere.
I den forstand skaber det arbejdspladser :)


19.02.2013 : Anonym

fedt projekt


20.02.2013 : Ole Stampe Nielsen

Super godt initiativ ;-)
Flot at så mange "Syntes godt om" idéen på så kort tid...
Glæder mig til at prøve banen, når den står færdig :-))


20.02.2013 : Jacob Thomsen

Men ja som Christian rigtig nok skriver Kan Banen være med til at give flere arbejds pladser indirekte i Bording og omegen..
Man kan selvfølgelig også håbe på at vi kan komme så langt at banen vil blive et firma for sig selv og have udlejnings cykler og tage event firmaer og Firma idræt ind og arrangemter for efterskoler osv.. og derved blive selv kørende virksomhed, og skabe arbedspladser til drift veligeholdelse sponsorater osv... og hvor der er vilje er der en vej. i starten lød det det projekt får i aldrig ført ud i livet... der til vil jeg bare sige, den første lastbil læs jord er blevet leveret på grunden i dag... så nu er start skudet gået, jeg ved det bliver hårdt, men med den super opbakning vi har fået fra vores lokale samfund og frivillig arbedskraft, skal det nok gå.. og hvis vi skulle være så heldige at vide de 50, så skulle der være mulighed for at kunne anskaffe udlejnings cykler, og derved skarte en virksomhed og der ved arbejdspladser direkte.


20.02.2013 : Anonym

Må sige at det er en superide - cykling har jo været "in" i mange år og i en by, der trænger til nye input er det en god timing.

Glæder mig til at se banen - forhåbentlig med mange brugere :-)


21.02.2013 : Jacob thomsen

i forhold til brugen har vi lige i dag fået tilkende givelse fra cykel klub nummer 3 at de meget gerne vil komme på åbnings dagen. De er 176 mand dertil har rygtet spredt sig vi esbjerg egen hvor der en klub mere klar. Og nord på en anden klub. Så uheldigvis hvis alt går kan vi få problemer allerede fra dag 1 med vi er får lille:-) men det er vel et positivt problem:)


22.02.2013 : Ole Stampe Nielsen

Lyder kanon ;-) "Four Cross" - Tænker i hermed på at 4 MTB ryttere kæmper mod hinande på banen lidt a'la "Boardercross" indenfor snowboard. Ka' være det ender med, at i opfinder en helt ny deciplin indenfor MTB verdenen - Så kommer Bording pludselig på verdenskortet :-))


01.03.2013 : Ole Stampe Nielsen

Så er måneden omme ;-) Krydser fingre for at i løber med de 50.000 kr. for jeres knaldhamrende gode idé :-)))


01.03.2013 : Jacob Thomsen

Vi takker mange gange for alle de finger op af


01.03.2013 : Anonym

SUPER IDÉ!


01.03.2013 : Martin MTB

Fedt projekt! Hvor lang bliver banen? :))


01.03.2013 : Christian Morgen Larsen

Hej Martin MTB.

Banen bliver omkring 2km lang. :)
Det bliver den første af denne type bane her i DK!
Så vi glæder os meget :)


02.03.2013 : Jacob Thomsen

Hvis nogen skulle have interesse i at hjælpe os, så sving forbi dette link.

http://www.facebook.com/groups/110024775842181/


05.03.2013 : Jacob Thomsen

Hej Ole i forhold til dit spørgsmål om vi var ved at opfinde en ny MTB disiplin!!!
4x eller som det også kaldes stammer faktisk fra USA tilbage i 1990érne Men er ikke rigtig kommet til Europa i nu. det skal siges der ligger sådanne en bane i Winterberg i tyskalnd, men der er det lidt mere Downhill Baseret.. vores bliver mere en Kombi af MTB og BMX...


05.03.2013 : Jacob Thomsen

Lige en lille opfriskning hva konceptet går ud på i forhold til Ole´s spørgsmål..

Banen bliver ca. 2 km. lang og 2,5 meter bred, der bliver 4 mand til start dette gør at der ikke er plads til alle 4 rytter på en gang.
Dette er med til at højne konkurrence momentet og farten, dertil vil der blive bygget alle de forhindringer ind man kan møde ude i skoven på en singel track.
Der vil blive forholdsvis kort afstand mellem forhindringerne, dette er med til at man ingen ro og hvile får og øger farten og spændingen.
Publikum:
Som vi ser det er der en lille minus ved MTB sporten i forhold til Publikum. Man får ikke alt spænding med og hvad der sker ude i skoven, derfor vil der blive bygget et stor bakke i midten af området til publikum. Herved gør vi lige pludselig MTB sporten se venlig, så alle kan få med hvad der sker.


19.03.2013 : Kasper Laursen

Hej Christian Morgen Larsen og Jacob Thomsen

Jeg er studerende, og er i gang med et projekt, om hvordan man kan give Bording by et "løft", og jeg synes at jeres koncept virker spændende.
Jeg kunne godt tænke mig mere information om projektet.


19.03.2013 : Jacob thomsen

Hej Kasper du kan kontakte mig pr. Mail lordsandor@live.dk


Der er lukket for kommentarer